CANVI HORARI A LES TARIFES AMB DISCRIMINACIÓ HORÀRIA

Recordem a tots els clients que tenen contractat el subministrament elèctric amb la tarifa amb discriminació horària que el proper  dia 28 d’octubre amb el canvi d’horari d’hivern es modificarà les hores d’aplicació d’aquesta tarifa.

A partir del dia 28 d’octubre l’horari més barat (P3-Vall) passarà a ser de les 22:00h de la nit fins a les 12:00h del matí següent.

Les hores amb un import més car (P1-Punta) seran les que van de les 12 del migdia a les 22:00hores.

Aquest canvi es generarà de forma automàtica al vostre equip de mesura. No caldrà que feu cap tràmit ni cap actuació.

En els darrers anys, molts dels nostres abonats han contractat aquesta tarifa ja que ofereix uns preus molt competitius. Per altra banda, realitzant una correcta gestió dels consums elèctrics als horaris amb un preu més econòmic pot suposar un important descompte a la factura elèctrica.

Com a recomanacions, us proposem que dins del que sigui possible, intenteu adaptar els vostres hàbits per concentrar la utilització d’alguns electrodomèstics a l’horari barat (P3-Vall) que us recordem que és el comprés entre les 22:00h de la nit fins a les 12:00h del matí següent.

A tall d’exemple seria utilitzar sempre que es pugui electrodomèstics com ara la rentadora, la secadora, la utilització de la planxa,… als horaris més barats.

Amb aquest petit hàbit ha fet que molts dels abonats que tenen aquesta tarifa contractada han experimentat un estalvi important en la seva facturació.

Amb la utilització dels equips de mesura tele gestionats que disposem a les nostres cases, realitzar el canvi de la tarifa actual a la tarifa per discriminació horària és una tasca molt senzilla i que no suposarà cap cost per als abonats.

En cas de voler més informació, podeu consultar la nostra web www.torresenergia.cat on podeu realitzar els tràmits per fer la petició de canvi de tarifa o be podeu trucar-nos al 973 79 28 28 o venir a les nostres oficines de dilluns a divendres de 8 del matí a 15:30 de la tarda.