GUARNIMENT DEL MUNICIPI PER LES FESTES DE NADAL

Un any més la Comercialitzadora Torres Energia, sl ha participat en la instal·lació de part l’enllumenat de nadal del municipi.

Com és tradicional en els darrers anys, s’han guarnit diferents espais com l’entrada del municipi tant pel pont sobre el riu Segre, com pel Carrer Pau Casals. També la plaça de l’església, la plaça Catalunya i la plaça dels països Catalans. Igualment s’han instal·lat llums a la façana del de l’Ajuntament així com del poliesportiu municipal.

Pel que fa a l’accés al municipi per pont sobre el riu Segre, s’han instal·lat garlandes entre les faroles així com 10 llums del petit príncep. Els recursos que s’obtenen amb el lloguer d’aquetes llums, es destina íntegrament a l’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida per finançar projectes d’investigació i prevenció de diferents malalties.

Totes les llums instal·lades són de tecnologia LED, esdevenint més sostenibles i amb un consum més eficient que les antigues llums que es disposaven.

En total s’han instal·lat 71 punts de llum per diferents vials i places del municipi.

Dins dels actes de la Marató de TV3 d’aquest any que estava destinada a la investigació de la salut cardiovascular, es va procedir el passat diumenge 18 de desembre a l’acte d’encesa oficial de les llums del municipi. Per part de la pubilla, dames i pubilletes del municipi es va procedir a l’encesa de l’arbre de la Plaça Catalunya i de la façana de l’església donant el tret de sortida oficial a l’enllumenat de nadal d’aquest any al municipi. L’acte va comptar amb la presencia de la Coral “La Lira“ de Torres de Segre que va cantar diferents Nadales durant l’encesa de les llums de Nadal.