PATROCINADOR OFICIAL VOLTA PANTÀ UTXESA

Bonificació de la inscripció a la cursa dels clients de Torres Energia!

El proper diumenge 26 de febrer de 2023 tindrà lloc la IX edició de la Volta al Pantà d’Utxesa. Torres Energia un any més, serà l’empresa patrocinadora oficial de les curses infantils.

Tots els participants en la cursa infantil rebran de regal una samarreta tècnica així com una medalla participativa.

Com a NOVETAT , aquesta edició la Comercialitzadora Torres Energia bonificarà la inscripció de la cursa a tots els clients de l’empresa que participin i finalitzin alguna de les curses, caminada o curses infantils.

Per poder obtenir la bonificació, caldrà que un cop finalitzada la cursa o caminada, envieu un correu electrònic a info@torresenergia.cat indicant el vostre Nom i Cognoms, adreça i el Número de dorsal de la cursa o caminada.

Al concepte del correu ha de figurar VOLTA UTXESA. Si no es disposa de correu electrònic, es podrà venir a les nostres oficines o trucar per telèfon.

 

Normativa:

-La bonificació es realitzarà a tots els participants que finalitzin la cursa a la que estan inscrits.(Ja sigui la de 10km, 6,5 km,  curses infantils o bé caminada)

-El descompte serà de 12€ independentment del moment de la inscripció a la cursa. No inclourà lloguer de xips ni altres imports de la inscripció. Per la cursa infantil, la bonificació serà de 3€.

-El descompte s’aplicarà directament a la següent factura de subministrament elèctric que s’expedeixi després de la cursa.

-Tindrà dret a la bonificació, tota persona empadronada a l’habitatge habitual subministrada per Torres energia.

-El titular del subministre haurà d’estar al corrent de pagament de tots les factures al moment de la promoció.