SETMANA EUROPEA DE L’ENERGIA SOSTENIBLE. DEL 22 AL 28 DE JUNY DE 2020

La Comercialitzadora Torres Energia, s’ha adherit a la celebració de la setmana europea de l’energia sostenible per a la ciutadania que tindrà lloc entre els dies 22 i 28 de juny.

Amb la celebració i l’impuls d’aquesta activitat,  es pretén informar i sensibilitzar a la societat envers un nou ús de l’energia més eficient i que ens permeti avançar en el canvi cap a un nou model energètic basat al 100% en energies renovables i més participatiu.

Aquesta edició de la Setmana Europea de l’Energia Sostenible serà totalment virtual degut a la situació  provocada per la COVID-19. Això té algunes avantatges i és que els recursos organitzats des de l’ICAEN  (Institut Català de l’Energia) seran fàcilment accessibles per a tothom i segur que podran arribar a més persones.

Des de l’ICAEN s’està treballant per a canviar el model energètic de Catalunya, cap a un model net, sostenible i més democràtic. Amb aquest objectiu, des la Comercialitzadora Torres Energia hem anat realitzant diferents actuacions per aconseguir una energia més sostenible. Actualment, el 100% de l’energia comercialitzada procedeix de fonts d’energia renovables.

T’agradaria que algú t’expliqués pas a pas com pots ser més eficient amb els teus electrodomèstics? Vols coneixer recomanacions de consum responsable i sostebible?

Us animen a participar de les diferents actuacions i jornades virtuals que s’organitzen durant aquesta setmana. En cas de voler participar al webinar i  ser un agent del canvi de model energètic, podeu escollir les dates que millor us convinguin:

Es tracta d’un taller virtual, completament gratuït on s’expliquen les diferents modalitats de contractació d’energia elèctrica, com optimitzar la potència contractada per reduir l’import de la teva factura, com utilitzar de manera eficient els teus electrodomèstics i millorar el teu habitatge, nous models de mobilitat elèctrica i autoconsum amb energia solar fotovoltaica.