Sobirania Elèctrica

Sistemes d’autoconsum fotovolatic

L’empresa TORRES ENERGIA,sl és una comercialitzadora d’energia elèctrica, de capital íntegrament públic, depenent de l’Ajuntament de Torres de Segre que comercialitza tota la seva energia procedent de fonts d’energia renovables.

La nostra pretén ser una empresa moderna, adaptada als temps actuals, propera als clients, amb voluntat de servei i sensible amb les persones el medi ambient i el territori.

En els darrers anys s’ha desenvolupat el projecte TRANSFORMA, que pretén impulsar actuacions de sensibilització i transició energètica entre els nostres abonats i la societat.

El projecte pretén facilitar la implantació de sistemes d’autoconsum fotovoltaic, millorar la mobilitat sostenible amb la instal·lació de punts de recàrrega de vehicle elèctric, la recuperació de les infraestructures elèctriques del municipi, amb la integració dels diferents centres de transformació pintats amb murals per tal d’integrar-los a l’entorn del municipi.

Una mostra del resultat del projecte la podem trobar al reportatge emès al maig del 2021 al programa Valor Afegit de TV3.

Veure video