TORRES ENERGIA, AMB L’ESPORT I BENESTAR!!

Bonificació de la inscripció a la cursa dels clients de Torres Energia!

El proper diumenge 25 de febrer de 2024 tindrà lloc la X edició de la Volta al Pantà d’Utxesa. Com ja és tradició, l’empresa municipal Torres Energia, serà la patrocinadora oficial de les curses infantils.

En aquesta 10 edició la Comercialitzadora Torres Energia bonificarà la inscripció de la cursa a tots els clients de l’empresa que participin i finalitzin alguna de les curses, caminada o curses infantils.

 

Que cal fer per obtenir aquesta bonificació?

Per poder obtenir la bonificació, caldrà que un cop finalitzada la cursa o caminada, envieu un correu electrònic a info@torresenergia.cat indicant el vostre Nom i Cognoms, adreça i el Número de dorsal de la cursa o caminada.

Al concepte del correu ha de figurar VOLTA UTXESA. Si no es disposa de correu electrònic, es podrà venir a les nostres oficines o trucar per telèfon.

 

Normativa:

-La bonificació es realitzarà a tots els participants que finalitzin la cursa a la que estan inscrits.(Ja sigui la de 10km, 6,5 km,  curses infantils o bé caminada)

-El descompte serà de 12€ independentment del moment de la inscripció a la cursa. No inclourà lloguer de xips ni altres imports de la inscripció. Per la cursa infantil, la bonificació serà de 3€.

-El descompte s’aplicarà directament a la següent factura de subministrament elèctric que s’expedeixi després de la cursa.

-Tindrà dret a la bonificació, tota persona empadronada a l’habitatge habitual subministrada per Torres energia.

-El titular del subministre haurà d’estar al corrent de pagament de tots les factures al moment de la promoció.